Εφαρμογές Android που σας βοηθούν να αλλάξετε την εμφάνισή σας

Εφαρμογή για να αλλάξετε την εμφάνισή σας

Παρόλο που η φυσικότητα είναι και πάλι στη μόδα σήμερα, πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να χρησιμοποιούν εφαρμογές ομορφιάς. Οι χρήστες έχουν πολλές επιλογές και ένα ευρύ φάσμα επιλογών, και αν κάνετε τη σωστή επιλογή, μπορείτε να αλλάξετε την εμφάνισή σας σε μεγάλο βαθμό. Και πρέπει να μιλήσουμε για τις κύριες εφαρμογές που βοηθούν σε αυτό.

Μια εφαρμογή ομορφιάς

Συχνά υπάρχει μια κατάσταση όπου σας αρέσει πραγματικά η εικόνα, αλλά υπάρχουν στιγμές που πρέπει να διορθωθούν. Το Perfect Me είναι ένας πολύ καλός τρόπος αντιμετώπισης του προβλήματος. Είναι πρακτικά αόρατο και σας επιτρέπει να τροποποιήσετε ελαφρώς οποιοδήποτε μέρος του σώματός σας, διατηρώντας παράλληλα τη συμμετρία και τις αναλογίες. Το περιβάλλον εργασίας είναι απλό, ώστε να μην χρειάζεται να ξοδέψετε πολύ χρόνο για να αναζητήσετε το σωστό εργαλείο.

Το περιβάλλον εργασίας είναι πολύ απλό και ξεκάθαρο, ώστε να μην χρειάζεται να ξοδέψετε πολύ χρόνο ψάχνοντας το σωστό εργαλείο. Και πρέπει να πούμε ότι όλα τα φίλτρα βρίσκονται στο λογισμικό, οπότε δεν χρειάζεται να κατεβάσετε τίποτα επιπλέον.

Ενίσχυση ύψους σε φωτογραφίες

Η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνει μια κοπέλα να φαίνεται ψηλότερη ή για να μεγεθύνει το πρόσωπό της σε μια φωτογραφία. Αλλά μπορεί να λυθεί με τη χρήση της εφαρμογής Bodytune. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του επεξεργαστή είναι ότι μπορείτε να αυξήσετε οπτικά το ύψος. Για παράδειγμα, αν το απαιτεί η κατάσταση, μπορείτε να μειώσετε τη μέση ή να αυξήσετε τους γοφούς, να μεγαλώσετε τα χέρια και ούτω καθεξής. Υπάρχει πληθώρα επιλογών.

Επεξεργασία φωτογραφιών

Το PicsArt είναι ένα εύχρηστο πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών. Σας επιτρέπει να εφαρμόσετε ένα φίλτρο ή να επιλέξετε την απαραίτητη μορφή, να περικόψετε το αντικείμενό σας και ούτω καθεξής. Εάν πρέπει να διορθώσετε μια φιγούρα, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή, επειδή μπορείτε να διορθώσετε οποιοδήποτε μέρος του σώματος.

Η εφαρμογή Perfect Me look-alike app

Εφαρμογή ρετούς προσώπου

Το RetouchMe είναι μια ευκαιρία να βελτιώσετε την εμφάνισή σας. Το λογισμικό περιλαμβάνει όλες τις λειτουργίες που χρειάζεστε:

  1. Ικανότητα να κάνει μια λεπτή φιγούρα.
  2. Εφαρμόστε ρετούς.
  3. Προσθέστε ένα στοιχείο.

Αλλά το κύριο χαρακτηριστικό είναι ότι οι αλλαγές μπορεί να είναι ανεπαίσθητες. Δηλαδή, μπορείτε να αφαιρέσετε μια ελιά ή να συγκαλύψετε μια ουλή.

Η διόρθωση ατελειών είναι πλέον ευκολότερη, αλλά δεν διαθέτουν όλες οι εφαρμογές αυτή τη λειτουργία. 

Προσθέστε μακιγιάζ στις φωτογραφίες σας

Δεν έχει κάθε κορίτσι την ευκαιρία να εφαρμόσει ποιοτικό μακιγιάζ πρωί-πρωί. Και πολλοί δεν είναι ευχαριστημένοι με την εμφάνισή τους για κάποιο λόγο. Χρησιμοποιώντας όμως το YouCam Makeup, μπορείτε να αλλάξετε τη φωτογραφία σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Μπορεί να είναι μια αλλαγή του χρώματος των χειλιών ή του eyeliner, των βλεφαρίδων και ούτω καθεξής. Έτσι μπορείτε να κάνετε σχεδόν οτιδήποτε θέλετε.

Μανικιούρ

Το Nail Studio είναι μια ευκαιρία να αλλάξετε ένα μανικιούρ σε μια φωτογραφία, μπορείτε να επιλέξετε ένα συγκεκριμένο χρώμα, απόχρωση ή μοτίβο. Η λειτουργικότητα είναι τεράστια και μπορείτε να κάνετε σχεδόν τα πάντα.