Sağlığınızı takip etmenize yardımcı olacak harika akıllı telefon uygulamaları

Sağlık bilincine sahip bir uygulama

Herkes er ya da geç kendi sağlığı hakkında düşünmeye başlar. Ve sonuçlara ulaşmak istikrar ve tutarlılık gerektirir. Ve eğer iyileştirme arzusu varsa, yardım almaya değer ve şu anda harika bir çözüm özel uygulamalar yüklemektir. Android’de sonuçlara ulaşmanıza yardımcı olacak çok sayıda uygulama var. Yani, bir kişi akıllı telefonunu kullanarak kendisi için bir egzersiz veya beslenme programı oluşturabilir, egzersiz teknikleri hakkında bilgi edinebilir vb.

Waterful – su alma ihtiyacının hatırlatıcısı

En önemli alışkanlıklardan biri her gün birkaç litre su içmektir. Ama neden? Herkesin yaşam tarzı birçok yönden farklıdır, bu nedenle su dengenizi yeniden sağlamanız gerekir.  Bu uygulama cinsiyetiniz, yaşınız ve yaşam tarzınız hakkında bilgi toplayarak ve ardından gerekli su miktarını hesaplayarak size yardımcı olacaktır.

Aktif veya hareketsiz olmanıza bakılmaksızın, ihtiyacınız olan su miktarını hesaplayacaktır.

My Fitness Pal kalori sayacım

Uygulama, tüm egzersiz veya yürüyüş sonuçlarını ve kilo kaybı grafiğinizi görüntüler. Antrenman, beslenme ve diğer gerekli bilgileri girebilirsiniz. Şu anda en popüler uygulamalardan biridir ve birçok kullanıcı antrenmanlarını veya sonuçlarını paylaşmaktadır.

Gün içinde harcanan kalori miktarını görebildiğiniz için sonuçlar koşu için harikadır.

Sağlığınızı takip etmek için bir akıllı telefon uygulaması

Atmosfer – rahatlatıcı sesler         

Birçok kişi, sonuçlara ulaşmak için uygun bir diyet ve iyi tasarlanmış bir egzersiz planının gerekli olduğunu söylüyor. Ancak gerçekte, iyileşmeyi de hesaba katmanız gerekir. Uyku ve dinlenme neredeyse temeldir, belirli bir zamanda uyumayı öğrenmeli ve her şeyi doğru yapmalısınız. Ve bu program içerdiği bilgilerle bu konuda yardımcı olacaktır:

  1. Doğanın sesleri.
  2. Hayvanlar.
  3. Sakinleştirici fenomenler vb.

Fitness Noktası

Spora yeni başladıysanız veya egzersiz rutininizi düzenli olarak değiştirmek isteyen biriyseniz, bu uygulamayı denemeye değer. Farklı kas gruplarına yönelik yüzlerce iyi bilinen kuvvet antrenmanı egzersizi içerir. Bir animasyon ve talimatlar açıklamaları tamamlar.  Avantajı, çalışmanın yapay zekaya dayanmasıdır, bu nedenle yazılım sporcunun fitness seviyesine bağlı olarak en iyi antrenmanı seçer.

Aşağı Köpek

Şu anda fitness esnek bir hale geldi ve güçlü olmak için kendinizi koşu bandında ya da spor salonunda halterle öldürmek zorunda değilsiniz. Yoganın avantajı, neredeyse her yerde antrenman yapabilmenizdir. Yoga uzmanlarının yardımıyla geliştirilen Down Dog hareketi de bu konuda çok yardımcı oluyor. Hatta internetten de temin edilebiliyor ki bu oldukça kullanışlı.