Görünümünüzü değiştirmenize yardımcı olan Android uygulamaları

Une application pour changer votre apparence

Doğallık günümüzde yeniden moda olsa da, birçok insan hala güzellik uygulamalarını kullanıyor. Kullanıcılar çok fazla seçeneğe ve geniş bir yelpazeye sahiptir ve doğru seçimi yaparsanız, görünümünüzü büyük bir şekilde değiştirebilirsiniz. Ve bu konuda yardımcı olan ana uygulamalar hakkında konuşmamız gerekiyor.

Bir güzellik uygulaması

Genellikle resmi gerçekten beğendiğiniz bir durum vardır, ancak düzeltilmesi gereken anlar vardır. Perfect Me, sorunla başa çıkmanın harika bir yoludur. Neredeyse görünmezdir ve simetri ve oranları korurken vücudunuzun herhangi bir bölümünü hafifçe değiştirmenize olanak tanır. Arayüz basittir, bu nedenle doğru aracı aramak için çok fazla zaman harcamanıza gerek yoktur.

Arayüz çok basit ve anlaşılırdır, bu nedenle doğru aracı aramak için çok fazla zaman harcamanıza gerek yoktur. Ve tüm filtrelerin yazılımın içinde olduğu söylenmelidir, bu nedenle ek olarak herhangi bir şey indirmeye gerek yoktur.

Fotoğraflarda yükseklik artırma

Uygulama, bir kızı daha uzun göstermek veya bir fotoğrafta yüzünü büyütmek için kullanılabilir. Ancak Bodytune uygulaması kullanılarak çözülebilir. Editörün özel bir özelliği de yüksekliği görsel olarak artırabilmenizdir. Örneğin, durum gerektiriyorsa, beli küçültebilir veya kalçaları büyütebilir, kolları daha büyük hale getirebilirsiniz vb. Bir dizi seçenek mevcuttur.

Fotoğraf düzenleme

PicsArt kullanışlı bir fotoğraf düzenleme programıdır. Bir filtre uygulamanıza veya gerekli formatı seçmenize, nesnenizi kırpmanıza vb. olanak tanır. Bir figürü düzeltmeniz gerekiyorsa, daha iyi bir seçenek yoktur, çünkü vücudun herhangi bir bölümünü düzeltebilirsiniz.

Mükemmel Ben benzer uygulaması

Yüz rötuş uygulaması

RetouchMe, görünümünüzü iyileştirmek için bir fırsattır. Yazılım, ihtiyacınız olan tüm işlevleri içerir:

  1. İnce bir figür yapabilme yeteneği.
  2. Rötuş uygulayın.
  3. Bir öğe ekleyin.

Ancak ana özellik, değişikliklerin küçük olabilmesidir. Yani, bir beni çıkarabilir veya bir yara izini gizleyebilirsiniz.

Kusurları düzeltmek artık daha kolay, ancak her uygulama bu işleve sahip değil. 

Fotoğraflarınıza makyaj ekleyin

Her kız sabah ilk iş olarak kaliteli makyaj yapma fırsatına sahip değildir. Ve birçoğu bazı nedenlerden dolayı görünüşlerinden memnun değil. Ancak YouCam Makeup’ı kullanarak fotoğrafı istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Dudak renginde veya göz kaleminde, kirpiklerde vb. bir değişiklik olabilir. Yani hemen hemen istediğiniz her şeyi yapabilirsiniz.

Manikür

Nail Studio, bir fotoğraftaki manikürü değiştirmek için bir fırsattır, belirli bir renk, gölge veya desen seçebilirsiniz. İşlevsellik çok büyük ve hemen hemen her şeyi yapabilirsiniz.