iPhone için en iyi çevrimdışı oyunlar

Çevrimdışı iPhone oyunları

Akıllı telefon oyunları son zamanlarda çok değişiyor. Geçmişte bir oyunda saatlerce oturabilirken, şimdi durum biraz farklı. Günümüzün yaşam temposunda, oyun oynamaya çok fazla zaman ayırmak her zaman mümkün olmuyor. Yani, birkaç boş dakika varsa oyun başlatılır.  Ancak çoğu durumda bunların internet bağlantısı gerektiren oyunlar olduğunu anlamak önemlidir, peki ne yapmalı?

Bu yüzden çevrimdışı oyunlar bulmayı düşünmeye değer. Bugün de birçoğu var ve en popüler olanlarla tanışmaya değer. Bu tür durumlar için Apple Arcade uzun zamandır özel bir hizmet geliştirmiştir. Yani, internete bağlanmadan oyun oynayabilirsiniz ve hiçbir reklam olmayacaktır. İlk ay ücretsiz, daha sonra ise ayda sadece 5 Euro’ya oynayabilirsiniz.

Iphone için Oyunlar: Plague inc.

Plague inc mükemmel bir stratejidir

Bu uygulamanın özü, tüm gezegeni yok edebilecek bir virüs yaratmaktır. Ve bunu nasıl yapacağımıza karar vermek de herkese kalmış.

Hastalığın 3 ana özelliği vardır:

  1. Bulaşıcılık.
  2. Önem derecesi.
  3. Ölümcüllük.

Birincisi bulaşma şansını, ikincisi bir antivirüs oluşturmanın zorluğunu ve sonuncusu da ölümcüllüğü anlatır.   Oyuncu virüs bulaşması için kendi olasılıklarını, tarihlerini seçer ve yeni mutasyonlar yaratır.

Elbette, hastalık bazı zaman kısıtlamaları ile gelişecek ve bilim adamları bir çıkış yolu arayacaklardır. Ancak kendi yolunuzu çizmek için uzmanların önüne geçmeniz gerekir.

Iphone için oyunlar: Smash Hit

Smash Hit

Günümüzde uzun süredir zirvede olan çok az oyun var. Ancak bu uygulama her zaman en üst sıralarda yer alıyor. Proje ilk olarak 2014 yılında doğdu, ancak şu anda kendi gelişimini sürdürüyor.

Oyunun özü, yol boyunca her türlü cam engeli parçalayarak yolu açmaktır. Bunu yapmak için gümüş toplar kullanılır.  Yani, her şey çok basit ama çok ilginç ve gerçekten heyecan verici.

Iphone için oyunlar: Plants vs Zombie çevrimdışı oyunu

Bitkiler Zombiye Karşı

Bu, muhtemelen pek çok kişi tarafından bilinen gerçek bir efsanedir. Geliştirme ilk kez 2009 yılında PC’de ve bir yıl sonra akıllı telefonlarda ortaya çıktı. Burada bir hikaye yok ve oyuncudan istenen tek şey evi zombilerden korumak. Tüm aksiyon evin önündeki çimenlikte gerçekleşiyor ve oyuncuya yardım etmesi için çeşitli bitkiler veriliyor. Ama çimenlikte neredeyse her şey olabilir:

  1. Değişen hava koşulları.
  2. Engellerin ortaya çıkması.
  3. Bir yüzme havuzunun görünümü vb.

İlerledikçe yeni oyun modları açılıyor ve oyunun zorluğu artıyor.

Iphone için oyunlar: Fallout Shelter stratejisi

Serpinti Barınağı

Bu bir barınak yaşam simülatörüdür. PC’deki birçok kişi muhtemelen Fallout’u duymuştur, elbette o tür bir oyun değil, ama ona çok benziyor.

Bir sığınakta özerk bir yaşam elde etmeniz gerekiyor ve oyuncu ana bekçi olarak hareket ediyor. Eklentide, oyuncu sakinlere ve sakinlere bağlı kaynaklara sahip olur. Zamanla bölgeler genişleyecektir, bu nedenle işleri akıllıca yapmanız gerekir.

Iphone için Badland platform oyunu

Badland

2013’te ortaya çıkan ve neredeyse tüm ödülleri kazanan oldukça eski bir proje.  Oyun sırasında, kendilerini tuzaklarla dolu bir ormanda bulan yaratıkları kontrol etmeniz gerekiyor. Tek yapmanız gereken akıllı telefonunuzun ekranına dokunmak.  Ancak oynanış ayrı bir ilgiyi hak eden bir faktör ve tek kelimeyle büyüleyici.