iPhone için en iyi video düzenleyiciler

Video düzenleyici

Apple ürünleri şu anda dünya çapında en çok aranan ürünlerden biri. Tüm işlevsellik tek bir cihazda mevcut olduğundan ve cihazı kendi takdirinize bağlı olarak çalışabileceğiniz veya kullanabileceğinizden bu şaşırtıcı değildir. Elbette, işlevselliği geliştirmek için kullanılabilecek yazılım programları da vardır. Örneğin, bugün birçok video düzenleyici mevcut ve bunlar hakkında konuşmaya değer.

En basit yazılım

Çok fazla özel efekt içeren bir film yapmak istemiyorsanız, en iyi çözüm ihtiyacınız olan tüm araçlara sahip olan iMovie’dir. Örneğin, müzik veya filtre uygulayabilir, geçiş yapabilir vb. Bu, başlamanız için fazlasıyla yeterli.

Görsel ve ses efektleriyle, saniyede 60 kare hızında 1080-4K’ya kadar harika görünümlü nihai sonuçlar elde edebilirsiniz.

Splice video düzenleyici

Splice

Bu, bir dizi harika özellik taşıyan başka bir düzenleme uygulamasıdır:

  1. Kırpma.
  2. Videodan ayrı ses düzenleme.
  3. Çeşitli efektler.

Yazılım yakın zamanda ticari olarak kullanılabilir hale geldi, ancak eskiden ücretsizdi. Ancak buna gerçekten değer, çünkü sadece yeni başlayanlar için değil, aynı zamanda ileri düzey bir kullanıcı için de ihtiyacınız olan her şeyi elde edebilirsiniz.

Daha önce, Splice acemi blog yazarları tarafından iş için kullanılıyordu ve herhangi bir şikayet yoktu. Ve zaman içinde, özellik seti çok daha kapsamlı hale geldi.

Video düzenleyici Videorama

Videorama

Tüm Apple ürünleri için kullanılabilen basit ve güvenilir bir yazılımdır. Burada, kullanıcı videonun yönünü seçme olanağına sahiptir. Yazılım, telif hakkı olmayan video efektleri, sesler ve müzik yükleme imkanı sunar. Zaman çizelgesi, iş için gereken tüm araçlara sahiptir. Ve basit bir tıklama ile tüm fonksiyonları açabilirsiniz. Nihai sonuç 720 kalitesinde kaydedilebilir. Ücretli bir abonelikle, özellikler çok daha fazla olacaktır.

InShot video düzenleyici

InShot

Şu anda editör, Instagram kullanıcıları arasında en popüler olanlardan biri olarak kabul ediliyor. Basit ve kullanımı kolay program, videoları hızlı bir şekilde düzenlemenizi sağlar. Örneğin, videonuza müzik, seslendirme ekleyebilir, video ve sesi senkronize edebilirsiniz. Ayrıca farklı türde animasyonlar, filtreler ve çıkartmalar da var.

Ancak ücretsiz sürümden bahsediyorsak, video yalnızca bir filigranla kaydedilir ve ayrıca reklamlar da vardır. Aynı zamanda, abone olduğunuzda, birlikte çalışabileceğiniz ek araçlar da vardır.

Magisto video düzenleyici

Magisto

Bu, kaliteli bir sonuç oluşturmak için ihtiyacınız olan her şeye sahip olan, zaman içinde test edilmiş başka bir programdır:

  1. Filtreler.
  2. Metin.
  3. etkiler.
  4. Düzenleme.

Kullanıcı videonun stilini seçebilir, örneğin, bir anı veya yolculuk, hayattan anlar olacaktır.  Ayrıca büyük bir müzik kütüphanesi de bulunmaktadır.